Прокуратура Донецької області розслідує обставини загибелі львівського міліціонера, який був знайдений з вогнепальним пораненням в будівлі казарми в Краматорську.

Інформацію передає "GazetaUa".

Як наголошується в повідомленні, сьогодні близько 9:30 у будівлі казарми в Краматорську було знайдено тіло співробітника міліції з вогнепальним пораненням в області серця.

Читайте також: У Росії затримали вбивцю-невдаху, який застряг у ліфті з жертвою

Як встановили слідчі, загиблим виявився міліціонер служби безпеки "Грифон" при УМВС України у Львівській області 1975 року народження. 2 серпня поточного року він прибув на Донеччину для участі у проведенні антитерористичної операції.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Поряд з тілом міліціонера знайдено його табельну зброю, із якої, швидше за все, і було зроблено постріл.

Наразі дані за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст.115 КК України - умисне вбивство.