Зірки постійно стежать за своїм зовнішнім виглядом, щоб виглядати в кадрі і на сцені молодими і красивими.

Як повідомляє ТСН, зірки не стеяняются і публікують свої СЕЛФІ в омолоджуючих масках.

Без сорому робить це епатажна телеведуча Ксенія Собчак. Вона без комплексів публікує фотографію, на якій зображена в страхітливою масці, більше того у неї заклеєний рот.

Українська співачка Світлана Лобода пожартувала і виклала в Instagram своє зображення в масці з персика.

"Багато разів аналізувала фото дівчат під назвою "у косметолога". Думала, а як би зробити це менш страхітливо. Не знаю, чи вийшло, але, здається, персик пом'якшує ситуацію", - пише артистка.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Солістка дуету "НеАнгели" - Слава, яка нещодавно стала мамою, радить в Instagram свого косметолога і публікує фото в масці.

Читайте також: Дівчата на роботі: пікантні декольте медсестри і спокусливі прибиральниці (фото)

Любителькам стежити за собою світська левиця Божена Ринська радить мигдальний пілінг.

Майже однакові маски радять скандальна співачка Майлі Сайрус і футболіст Євген Коноплянка, який з Днерпопетровськой "Дніпра" перейшов в "Севілью". У них на обличчі зелені маски з авокадо.

"Легке омолодження. Завтра буду молодий, гарячий ", - пише Євген у своєму Instagram.

Нагадаємо, що в Києві дуже популярні СЕЛФІ з патрульними.