На Бориспільщині за місцем проживання 44-річного громадянина правоохоронці виявили лабораторію з виготовлення наркотиків.

Вилучено понад 150 грамів амфетаміну, що за цінами "чорного ринку" становить близько 70 тисяч гривень, повідомляє прес-служба МВС України в Київській області.

"У рамках проведення оперативно-профілактичної операції "Мак" співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Бориспільського міськвідділу міліції спільно з працівниками районної прокуратури під час проведення санкціонованого обшуку вдома у чоловіка виявили та вилучили амфетамін та лабораторне приладдя для виготовлення психотропної речовини", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Мелітополі затримали машину з наркотиками і зброєю (фото)

Заступник начальника ГУМВС України в Київські області зазначив: "У рамках проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання, раніше не судимого громадянина 1971 року народження було виявлено та вилучено лабораторне обладнання для виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини - амфетаміну. Більш того, в ході проведеного обшуку було виявлено та вилучено готову продукцію, а саме більше 150 грам особливо небезпечної психотропної речовини амфетамін".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Працівники міліції встановлюють, кому і куди продавалися ці наркотики. Триває слідство.