В Ніжині Чернігівської області собака місцевого волоцюги покусав 2-річну дитину та мати. Розлючений батько до смерті забив хазяїна пса. Йому загрожує 10 років ув'язнення. Поки ж родина збирає гроші на уколи від сказу.

В міліції кажуть, що тіло 54-річного Олександра Колесника знайшли на лавці залізничної станції.

"Смерть настала внаслідок множинних травм внутрішніх органів ат переломів ребер. Померлий чоловік жив самотньо, ніде не працював, вів антигромадський спосіб життя. Він жив неподалік вокзалу, приходив на станцію випити з приятелями", - розказують в міліції.

Читайте також: Крадій покусав правоохоронців під час затримання на Закарпатті

Там встановили, що 3 серпня Колесник був напідпитку, сидів на лавці із псом. Коли повз проходив житель Ніжина з дружиною та малолітнім сином, пес зненацька накинувся. Тварина декілька разів укусила хлопчика й матір, яка намагалася захистити дитину.Батько не втримався і почав бити господаря собаки. Коли "швидка" приїхала на місце, допомога чоловікові вже не знадобилася, він помер на місці. За умисне тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, батькові загрожує 10 років тюрми.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Місцеві жителі кажуть, що собака постійно кидався на перехожих. А волоцюга, якого тут всі добре знають, матюкав перехожих. Додають, що як тільки почалася бійка, тварина втекла.

"Пес покусав мого племінника, якому два рочки, батьків теж. Дитина дуже перелякалася, батько захищав родину, на яку спустив собаку ідіот напідпитку. А лікарі навіть першу допомогу не надали, поки на них не накричали. За дві години навіть рану не спромоглися промити. Тепер вони шукають гроші на уколи, один коштує 108 грн., а потрібно зробити по шість кожному. Мама в декреті отримує 130 гривень щомісяця, винаймають квартиру, а працює тільки батько - ремонтує машини для Нацгвардії", - пояснила родичка Інна.