Вчора в Тернополі сталася бійка з поножовщиною. Її влаштувала менеджер фірми "Інмарс-2014" 23-річна Маргарита.

Організація надавала послуги з працевлаштування та оренди житла. Її клієнтами стали десятки місцевих, які платили за послуги 250-1000 грн. Але нічого взамін не отримали. Тому вчора пішли до офісу, аби забрати гроші.

"Дівчина-менеджер намагалася перед нашим носом зачинити двері, хоча приходили ми вдень. Потім обматюкала, дістала ніж і розмахували ним перед нами. Ледве втрьох її втихомирили", - розповів з учасників подій.

В одного з постраждалих ножове поранення в ногу, а менеджер Маргарита порізала собі руку, коли розмахувала ножем. Міліціонерам вона сказала, що "холодну зброю" завжди носить із собою для самозахисту. А чоловіки самі почали кидатися на неї, тому довелось боронитися.

"Троє людей, двоє чоловіків та жінка, прийшли на фірму за грошима. Діалог переріс в конфлікт з "поножовщиною". За словами потерпілих, один із чоловіків хотів відібрати ніж від розлюченої працівниці фірми. У результаті – в одного клієнта неглибокий поріз, а у менеджера – поранена рука. Ми відкрили провадження по статті погроза вбивством, вона карається ув'язненням до 6 місяців. Розслідуємо подробиці", - кажуть в прес-службі Тернопільської міліції.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Жителі міста переконують, що фірма – шахраї, а жертв дуже багато. Денис Ткачук пише, що "влетів на тисячу гривень".

"Представляються агенцією або представником від власника, дають номер телефону, а ви гроші - і самі йдете дивитися. Так попали декілька моїх друзів, бо квартиру так і не побачили. Ще казали, що вони власники, але зможуть показати квартиру тільки в п'ятницю, бо там живуть люди. Брали гроші наперед", - розповів ще Андрій Кушнір.