У клубі "Наш Формат" (пров. Ч. Бєлінського, 5) 3 вересня о 19:00 відбудеться презентація всієї трилогії Айн Ренд "Атлант розправив плечі" - повідомляє Gazeta.ua.

Презентуватимуть книгу, а також розкажуть про сучасних українських атлантів, співзасновник Нової Пошти Володимир Поперешнюк, директор видавництва Антон Мартинов та підприємець Віталій Дем'янюк.

Згідно з даними опитування Бібліотеки Конгресу США, це друга після Біблії книга, що змінила життя американських читачів. Бурхливі обговорення фундаментальної трилогії, великої "політичної притчі" тривають від 1957 року, на ній виросли три покоління американців, мільйони "атлантів" розлетілися по всьому світу. Три частини трилогії названі відповідно до основних законів логіки: "Несуперечність", "Або-або, "А є А". В останній частині свого фундаментального роману ідей Айн Ренд змальовує цілісну філософську систему, яка досі викликає палкі дискусії, де від захвату до обурення — один крок.

Читайте також: Помер письменник Олівер Сакс

Книга вийшла у видавництві "Наш Формат". Найгучніший роман американської літератури українською переклала Софія Андрухович. Приголомшливий успіх трилогії серед українських читачів, обговорення бестселера Ренд в українських медіа й рекомендації Президента України прочитати "Атланта" свідчать про те, що роман співзвучний сучасному українському суспільству.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще