Одного з керівників державного підприємства "Красноармійськвугілля" затримали правоохоронці після проведення обшуку.

Про це зранку повідомив начальник ГУ МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора у рамках кримінального провадження за ч.5 ст.191 КК України співробітники УГСБЕП ГУ МВС України в Донецькій області провели обшук місць проживання керівників ГП "Красноармійськвугілля", - пише він.

Аброськін повідомив, що під час слідчих дій у одного з керівників вилучили більше одного мільйона гривень, автомат Калашнікова та набої до нього, а також бухгалтерські документи та 19 різних печаток.

За його словами, правоохоронці мають достатню доказову базу злочинних дій для притягнення керівника до кримінальної відповідальності.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Державі завдано шкоду у розмірі 52 мільйонів гривень. Цих грошей вистачило б на оплату праці шахтарів. І наприкінці березня в Димитрові близько 500 працівників цього об'єднання точно не вийшли б на акцію протесту через борги з зарплати", - заявив Аброськін.