У Лондоні планують відкрити перший в світі "котячий" кінотеатр.

Проект анонсують вже із лютого місяця. 25-річна Паула та 24-річний Вільям націлилися зібрати 165 тисяч євро для створення першого в світі кінотеатру з кішками, - пише видання London24.

Ідея проекту у тому, що відвідувачі зможуть дивитися улюблені фільми в компанії пухнастих друзів.

Автори проекту сподіваються створити затишну атмосферу у невеликому за розмірами кінотеатрі і помістити в її центр кішок.

Читайте також: Американка розробила колекцію їстівних сумок

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Молоді люди плануються співпрацювати з місцевими притулками для тварин, щоб підібрати котиків для майбутнього кінотеатру.

У планах розробників також запрошувати дітей і дорослих із вадами у розвитку, важкими захворюваннями та розумовою відсталістю на сеанс кототерапіі раз на тиждень.

Підприємці поки не визначилися із місцем розташування майбутнього кінотеатру, але хотіли б відкрити його якомога далі від східної частині Лондона, де наразі працює перший котяче кафе британської столиці.

Серед фаворитів у авторів проекту - тихий лондонський квартал Крауч-Енд.