Жінка, яка живе на вулиці Калнишевського в Рівному, відгородила парканом та брамою прохід уздовж свого будинку. Вона запевняє, що таким чином оберігає свою приватну власність.

Але сусіди посварилися через земельне питання. Через нововстановлений паркан інша родина, яка мешкає поруч, не може потрапити до вуличного туалету, яким вони користуються вже понад 20 років, передає "РовноИнфо".

Читайте також: На Тернопільщині студенти пограбували церкву

"Потерпіла" скаржиться, що "за потребою" її родина тепер має ходити деінде.

Дільничий навіть приходив до місця спірної території та вмовляв відчинити браму – пустити людей до вбиральні, але сусідка відмовила.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обидві жінки вважають себе правими і лише обмінюються взаємними звинуваченнями.

У конфлікті також з'явилася третя сторона - сусідка, яка теж має вихід до туалету. Вона вважає себе подругою "потерпілої", але через своє подвір'я вона не хоче пускати родину, що лишилася без вбиральні.

"У них там хлопці дорослі, а зараз молодь приходить з дискотек майже вранці. У мене собака бігає у дворі, я не хочу, щоб через хату тут ходили вночі", - жаліється жінка.

Сторони прийшли до рішення, що земельне питання вони вирішуватимуть у суді.