19 грудня в українській столиці пройде незвичайна благодійна акція - забіг Святого Миколая. Взяти участь у ньому зможуть як дорослі, так і діти.

Про це сказано на офіційному сайті заходу.

Повідомляється, що маршрут забігу для дорослих буде проходити по вулицях Еспланадній, Саксаганського, Льва Толстого, Жилянській та Шота Руставелі. Дитячий забіг обмежиться Еспланадній вулицею.

Участь у заході дітей коштуватиме 60 гривень, дорослим задоволення обійдеться трохи дорожче - в 250 гривень. У вартість внеску входить стартовий номер, багажний номер, медаль фінішера, поліетиленовий пакет, новорічний капелюх і персональні фотографії.

Читайте також: Діда Мороза запропонували ліквідувати в Україні

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

При цьому, як зазначають організатори, половина суми піде на благодійність. На зібрані гроші планується придбати 420 комплектів постільної білизни для дітей-сиріт з дитячого будинку "Смарагдове місто" в Святогорську.