На території виставкового центру ВДНГ, що в Голосіївському районі Києва, продовжують готуватись до майбутніх новорічних свят. Там залили величезну ковзанку.

Про це повідомила арт-куратор ВДНГ Наталія Макогон на своїй сторінці у Facebook.

На території виставкового центру облаштують найбільшу в України зону зимових розваг. Вона відкриє двері для перших відвідувачів вже 10 грудня. Працюватиме до першої відлиги.

Площа ковзанки складає чотири тисячі квадратних метрів. Також там облаштують неймовірні льодяні гірки. Їх висота сягатиме 12 метрів.

Вона працюватиме з 10 до 23 години у будні та з 10 і до опівночі у вихідні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: На Андріївських вечорницях гадатимуть

Також на території відкриють дивовижну резиденцію Діда Мороза, де пройдуть численні ярмарки, працюватимуть фудкорти та дитячий павільйон.

Нагадаємо, головну новорічну ялинку в цьому році встановлять у Києві між Софійською та Михайлівською площами. Її запалять у День Святого Миколая 19 грудня.

У столиці також організують новорічні ярмаркові містечка. Їх розмістять на основних площах Києва – Поштовій, Контрактовій, Троїцької і на Співочому полі.