Голова правління ПАТ Запорізький автомобілебудівний завод Микола Євдокименко проінспектував на підприємстві випуск автобусів.

Про це повідомляє прес-служба Мелітопольської міськради.

Випуск автобусів на Мелітопольському моторному заводі почався з квітня. Керівництво проінспектували цехи, де будуть виробничі лінії. На підприємстві виготовлятимуть приміські автобуси А 07.

Завод отримав замовлення на 32 автобуси. 10 з них вже зварені і пофарбовані. За словами директора Мелітопольського заводу Олексія Москаленка, замовлення планують виконати протягом квітня-травня.

Ціна одного автобуса для покупців складе 28 тисяч доларів. У Мелітополі буде здійснюєтися повне складання з комплектуючих. Їх поставляють десятки країн.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що пасажирські автобуси ЗАЗ А07, більш відомі під брендом I-VAN, вже кілька років випускаються Запорізьким заводом на потужностях підприємства в Іллічівську.