Австрійський співак Том Нойвірт, відомий під псевдонімом Кончіта Вурст, представить свій перший альбом. 30 квітня артист (-ка?) розпочне тур по Австралії на підтримку альбому.

"Цей альбом дуже дорогий мені, бо це мій перший сольний альбом, отже це було дуже хвилююче. Перш за все, я хочу присвятити цей альбом моїм шанувальникам, які підтримували мене протягом усього року, і я сподіваюся, він сподобається їм так само, як і мені ", - заявила Кончіта Вурст.

Платівка "Кончіта" надійде e продаж 15 травня. Диск включає балади, танцювальні мелодії, свінг і поп-композиції, як відомі хіти, так і нові твори.

Бородата співачка Кончіта Вурст - сценічний образ австрійського виконавця Томаса Нойвіртf, який він розробив на захист толерантності та на підтримку відмови від традиційних гендерних ролей. У 2014 році Нойвірт в образі Кончити виграв перший приз на конкурсі "Євробачення".

Ювілейний, 60-й пісенний конкурс "Євробачення" пройде у Відні з 19 по 23 травня. Цього року в ньому візьмуть участь 40 країн, у тому числі вперше - Австралія. До участі в конкурсі повернуться Кіпр, Сербія та Чехія, які пропустили захід в 2014-му. 12 країн відмовилися відправляти своїх виконавців до Відня. Серед них також Україна - таке рішення прийнято через складну ситуацію в нашій країні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще