Компанія Facebook додала можливість здійснювати відеодзвінки через мобільний додаток Messenger.

Про це повідомляє Reuters.

З новою функцією, додаток може скласти гідну конкуренцію і навіть потіснити на ринку такі програми, як Skype (Microsoft), Hangouts (Google) і FaceTime (Apple). Також, на думку експертів, воно може забрати частину трафіку у програм Viber і WhatsApp.

За повідомленні Facebook, відеодзвінок можна буде почати в будь-якій розмові. Для цього треба вибрати значок "відео" у верхньому правому куті екрану. Відеозв'язок буде доступний навіть між смартфонами з різними операційними системами.

Зараз ними можуть користуватися тільки жителі 18 країн. Україна і Росія в цей список не входять.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Розробники обіцяють, що в найближчі місяці послуга буде доступною в інших регіонах. Також компанія планує додати в програму функцію групових дзвінків, а також можливість здійснення дзвінків через веб-інтерфейс.

Нагадаємо, що кількість активних користувачів Facebook на кінець першого кварталу становило 1,44 млрд. - за рік їх кількість зросла на 13%. З мобільних пристроїв не рідше разу на місяць Facebook користувались 1,15 млрд. осіб - на 24% більше, ніж роком раніше.