Столичні правоохоронці проаналізували статистику злочинів у місті та склали рейтинг – які райони у Києві є найбільш небезпечними для життя. Найкримінальнішим виявився Дніпровський район, а найбезпечнішим Поділ.

У Дніпровському районі за перші три місяці року зафіксували 15 розбоїв, 328 кишенькових крадіжок, 38 фактів викрадення автівок, 315 квартирних крадіжок та 157 грабунків.

Друге та третє місце в антирейтингу посіли, відповідно, Оболонський та Деснянський райони.

У Подільському районі було зафіксовано 7 фактів розбою, 80 кишенькових крадіжок, 30 викрадень автомобілів, 129 квартирних крадіжок та 49 грабунків. Другу та третю сходинку посіли Печерський та Голосієвський райони.

Раніше британський журнал Daily Mail опублікував список найкримінальніших місць планети. Чомусь до цього суб'єктивного рейтингу потрапила і столична Троєщина.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще