В місті Калуш Івано-Франківської області затримано контрактника, коли він намагався продати гранату. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Затримання здійснили калуські міліціонери за участю працівників внутрішньої безпеки та Національної гвардії. Оперативники зробили контрольну закупівлю гранати Ф1 у старшого лейтенанта Нацгвардії, який є командиром взводу. До слова, службу він проходив за контрактом протягом трьох років.

У багажнику автомобіля 25-річного офіцера знайшли 11 гранатометів і 23 гранати, а також детонатори до них. Крім того, велика кількість боєприпасів незаконно зберігалася вдома.. Вилучені боєприпаси міліція доправила до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Івано-Франківській області.

Військовослужбовця затримано за незаконний збут зброї. Йому загрожує від трьох до восьми років позбавленння волі. Походження вилученого арсеналу встановлюють, проте головний міліціонер області зазначив, що затриманий чотири рази їздив у відрядження у зону АТО.

Читайте також: Спецслужби Дніпропетровська попередили диверсію

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще