Російський музикант Андрій Макаревич може подати в суд через поширення чуток про побиття в Україні.

Про це повідомив прес-секретар Антона Черніна, - пише Російська служба новин.

Речник спростував чутки про побиття співака і уточнив, що музикант взагалі не давав концерти в Україні.

"Нічого подібного не було. Все вигадали. ​​Макаревич навіть до України не їздив, концерту не було, турне не було. Брехнею є все від першої до останньої літери. З тими, хто цю інформацію буде продовжувати поширювати, з тими ми, напевно, будемо судитися ", - зазначив він.

Читайте також: Російські комуністи запропонували Макаревичу змінити громадянство

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляли раніше у ряді ЗМІ, надзвичайна подія з Андрієм Макаревичем сталося напередодні Дня Перемоги на одному із закритих концертів для керівництва Харківської області та учасників військових подій в Донбасі.

За повідомленнями, один із командирів неназваного добровольчого батальйону підійшов до артиста і збив його з ніг ударом кулака в обличчя. Після цього військовий розбив гітару про голову Макаревича.

Нагадаємо, в листопаді минулого року співак виграв суд у газети Ізвестія за позовом про захист честі і гідності. Приводом для позову стала стаття, в якій автор стверджував, що Макаревич дав концерт для українських військовослужбовців.