Київські ями почали реєструватися у соціальних мережах та спілкуватися з простими киянами.

Аккаунт під назвою "Мудра Яма" з'явився в соціальних мережах 5 травня. У профілі вказано, що Яма у дворі будинків на вулиці Ванди Василевської №4 та №6 ділиться життєвою мудрістю, мріє бути заасфальтованою та зустрітися з Кличком. Розказує, що її діаметр більше кількох метрів, і продовжує рости.

Яма постить в інтернеті власні фотографії, до яких додає крилаті висловлювання відомих людей – Івана Франка, Ліни Костенко, Махатма Ганді, Коко Шанель, тощо.

Кияни поцікавилися у Ями, чи зверталася вона у міську службу 1551 та розповідала про своє бажання бути заасфальтованою?

"У службі 1551 повідомили, що мене заасфальтують до 24 квітня. Але до сьогодні я існую і добре себе почуваю", - повідомила людина, котра завела цікавий профіль.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У прес-службі комунального підприємства "Київавтодор" зазначають, що працюють у посиленому режимі.

"За минулий тиждень відремонтували дорожнє покриття загальною площею 4,5 тис. метрів квадратних. З початку року відновлено покриття на площі близько 76 тис. метрів квадратних. Проблеми є, і їх багато, ям також багато – є графік, і ми стараємося його дотримуватися. Яму обов'язково відремонтуємо. Передайте, хай не хвилюється", - запевнили нас у прес-службі "Київавтодору".

Кияни кажуть, що таким чудернацьким способом змушені привертати увагу міської влади до проблем у місті.

Раніше активісти теж оригінальними способами боролися з ямами на дорогах. На Івано-Франківщині та у Києві кілька років назад небайдужі громадяни висаджували квіти просто у ямах. А мешканці Одеси малювали портрети чиновників на ямах.