У ці вихідні Київ відзначає День Європи.

Вчора розпочався Міжнародний фестиваль традиційних культур "ЕтноЄвропа" та відкрився виставковий проект "Європа – наш дім". Також вже триває виставка квітів "Україна Європейська".

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Основні заходи до Дня Європи заплановані на 16 травня.

День Європи за традицією розпочнеться флеш-мобом барабанщиць Київського державного будинку художньої та технічної творчості. Він почнеться о 10:30 на Михайлівській площі. Також відбудеться виступ Зведеного військового оркестру гарнізону Києва, який почнеться о 10:40.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Об 11 годині стартує офіційна церемонія відкриття на Михайлівській площі. Там будуть присутні керівництво держави та міста, а також посли держав-членів Євросоюзу.

Протягом дня відбудеться чимало культурно-мистецьких та спортивних заходів.

Завершить урочистості о 19:30 виступ Державного академічного оркестру "РадіоБенд Олександра Фокіна". Також відбудеться світлове шоу, яке символізуватиме єднання України та країн Європейського Союзу.

Заходи у рамках святкування Дня Європи триватимуть аж до 23 травня.