Сьогодні активісти Сум почали розмальовувати тротуарну плитку на центральній вулиці міста. Місцеві жителі планують створити рекордний метрів орнамент вишиванки в Україні, довжиною в 500 метрів. Акцію спланували члени обласного ВО "Свобода"

"До Дня вишиванки, який цього року вся Україна відзначить 21 травня, активні сумчани підготували сюрприз для городян у вигляді всеукраїнського рекорду в категорії "найдовший орнамент вишиванки, намальований на тротуарній плитці", - йдеться в повідомленні прес-служби партії.

Творцем проекту є Максим Галицький, а саму ідею придумала Людмила Бей. Малюють найдовшу вишиванку в Україні члени громадських організацій "Сокіл", "Студентська Свобода", "Добро", об'єднання українок "Яворина" і свободівці.

Активісти запрошують всіх бажаючих взяти участь в реалізації проекту і прийти на головну площу міста з 10 ранку до 22 вечора. Фіксація рекорду в Сумах запланована на 21 травня 2015 в 17:00 на вул. Соборна біля скверу ім. Тараса Шевченка.

Матеріал по темі: У Лівані відсвяткують День вишиванок

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще