Відеосервіс YouTube назвав десять найпопулярніших котів за десять років свого існування. При складанні списку враховувалася кількість переглядів роликів, число передплатників у каналів. а також число коментарів і лайків до роликів.

Очолив рейтинг кіт Мару з Японії, відомий своєю любов'ю до картонним коробкам та іншим емкостям. Відео з ним набрало більше 289 млн переглядів. На його канал в YouTube підписано майже 500 тисяч осіб. В середньому кожен ролик з Мару набирає в YouTube 500 тисяч переглядів.

На другій сходинці списку опинився Сердитий котик із США. У нього - 31,5 мільйонів переглядів і більше 200 тисяч передплатників.

Цікаво, що на третю позицію потрапив анімаційний кіт Саймона, ролики з яким переглянули більше, ніж всі відео з Мару і Сердитим котиком разом узяті. Мультяшний герой може похвалитися 640 мільйонами переглядів і 3,5 мільйонами передплатників.

Читайте також: Тайванці ввели новий тренд у собачих стрижках

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повний список найпопулярніших котів за версією YouTube має такий вигляд:

1. Мару
2. Сердитий котик
3. Кіт Саймона
4. Здивований котик
5. Кіт в образі лиходія Бейна з коміксів про Бетмена
6. Котик-екзистенціаліст Анрі
7. Полковник Мяу
8. Анімаційний кіт Nyan Cat
9. Котик, який грає на синтезаторі
10. Котик, який знявся в кліпі Kitty Cloning Song