18 травня у Полтаві стались два нещасні випадки — жінки випали із вікон: одна на смерть, інша перебуває у реанімації.

"Близько 17-ої години 18 травня із 7-го поверху будинку, розташованому в Полтаві, по вулиці Побєдоносцева, 4, випала 27-річна жінка. Каретою швидкої допомоги її у тяжкому стані доставили в реанімацію лікарні", - сказав керівник прес-служби Юрій Сулаєв.

Попередньо відомо, що жінка винаймала це житло разом із співмешканцем у свого знайомого. Причину випадіння наразі з'ясовують.

Читайте також: Полтавського вчителя звинувачують у розбещенні учнів

Раніше, о 6 ранку того ж дня, на телефон "102" надійшов дзвінок від перехожого про те, що по бульвару Хмельницького, 18/12 виявлено тіло жінки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Виїхавши на місце події правоохоронці дізнались, що 42-річна мешканка Полтави випала із 9-го поверху власної квартири.

Нагадаємо, 14 травня 19-річна мешканка Полтави впала зі сходів Кадетського корпусу із третього поверху, коли фотографувалась.

Подія сталася між 20:00 та 20:30. Дівчина пролетіла між третім та другим поверхом. Її доправили у лікарню із пошкодженим тазом та лівим ліктем. Міліцію не викликали.