Студія GSC Game World, яка розробляла перші частини культової стратегії "Козаки", оголосила про створення третьої частини гри, через десять років після релізу другої.

Про це повідомляє bigmir.net.

"Кожен солдат на полі бою - окремий юніт зі своїм штучним інтелектом і власними бойовими параметрами. У більшості RTS юніти об'єднуються в загони, і управляти можна тільки цими групами. В "Козаки 3" управляти вдасться кожним окремим солдатом, або, для зручності, виділяти загони. І той, і інший варіант знадобляться для дослідження і захоплення ворожих будівель і артилерії ", - пояснив головний PR-менеджер студії Валентин Єлтишев.

За словами продюсера Євгена Григоровича, гра вийде вже цього року.

Читайте також: Гру World of Warcraft зроблять безкоштовною

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Розробники планують відтворити оригінальний геймплей гри 2001 року. При цьому, "Козаки 3" отримають оновлену графіку і новий сюжет.

У стратегії буде п'ять історичних кампаній і 12 націй з унікальними військами і будівлями, за які можна зіграти. Серед них - Росія, Україна, Франція, Англія і Пруссія.

Гра буде доступна на ОС Windows, Mac і Linux.

У новій частині стратегії можна буде віддавати накази кожному конкретному бійцю, об'єднувати солдатів в групи і управляти загонами в цілому, як це реалізовано в інших стратегіях.

Також, "Козаки 3" отримають повну підтримку користувача модифікацій. За словами Григоровича, гра буде одразу поширюватися з редактором, що включає в себе ті ж інструменти, якими користувалися розробники. Редактор буде достатньо багатий і великий, щоб переробити гру мало не повністю.

Нагадаємо, GSC Game World - українська приватна компанія, розробник комп'ютерних ігор (у тому числі найвідоміших - Козаки і STALKER).

Заснована у 1995 році Сергієм Костянтиновичем Григоровичем, який є її незмінним керівником. Назва компанії містить у собі абревіатуру його прізвища та ініціалів - GSC (англ. Grigorovich Sergiy Constantinovich).

GSC Game World першими на Україні почали переводити ігри для ПК російською мовою. Місце розташування компанії - Київ. У 2004 році компанія стала також і видавництвом - GSC World Publishing.

9 грудня 2011 компанія тимчасово призупинила розробку своїх проектів. Із 18 грудня 2014 студія знову працює над іграми.

Читайте також: Віртуальний ніж із комп'ютерної гри обміняють на новий iPhone