В Харківській області міліція через півроку розкрила вбивство поштарки. Вона зникла ще у вересні, коли пішла розносити пенсії по селу та не повернулась. Правоохоронці оголосили її у розшук.

Про це повідомляє Головне управління МВС у Харківській області.

Понівечене тіло поштарки вдалося знайти тільки в березні у сусідньому районі в лісі.

В селищі Буди Харківської області тільки одне поштове відділення. Валентина пропрацювала тут усе своє життя. Поштарку знали всі мешканці селища. Жителі населеного пункту самі організували пошуки жінки після її зникнення.

Тіло знайшли в сусідньому Нововодолазькому районі. Воно було закопане у лісі. Судмедекспертиза встановила, що поштарка загинула від ножових поранень.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

В ході слідчих дій працівники карного розшуку спільно з оперативниками районного відділу міліції затримали 58- та 63-річних безробітних мешканок Краснокутського району.

Читайте також: У Києві в результаті вибуху загинула людина

Правоохоронці встановили, що вони заздалегідь спланували вбивство, а потім викликали таксі та виїхали до селища Буди. Там зловмисники запросили жінку до автомобіля, нібито для спілкування, зарізали та заволоділи грошима. Водій допоміг їм вивезти тіло до Нововодолазького району та закопати.

Чоловіка також притягли до відповідальності.

Під час обшуку вдома в однієї з жінок правоохоронці знайшли квитанції, що свідчать про сплату підозрюваною всіх боргів одразу після смерті своєї знайомої.

Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув'язнення.