6–7 червня в Харкові на стадіоні "Старт" відбувся перший Харківський ретро зліт.

Про це повідомляє 5 канал.

Найяскравішим експонатом називають рожеву Волгу 1970 року. Її виставив на огляд харків'янин Микола Зіменков, вдягнувшись відповідно. Він мріяв про такий автомобіль відтоді, як побачив у німецькому музеї рожевий кадилак Елвіса Преслі.

Читайте також: Київські реконструктори влаштували ретро-автопробіг на Донбасі (фото)

Також привернув увагу Москвич 1962 року, власник якого Андрій запевнив, що головний козир автомобілю - комфорт.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Дуже приємно на ній їхати, бо дуже хороша енергоємна підвіска. І сидіння в цій машині не такі, як в сучасних авто на пласких пружинах, а на кручених диванних пружинах. Тобто ти сидиш, як у бабусі в гостях на дивані", - розповів він.

У ретро зльоті взяли участь всі, у кого є речі в ретро стилі. І мова йшла не тільки про автомобілі або мотоцикли. Під категорію потрапили також велосипеди, телевізори, фотоапарати, тощо.

Захід проходив на стадіоні Старт, який своїм зовнішнім виглядом якраз підходить під категорію ретро. На ньому ще збереглися великі старі прожектора, столітні дерева.

Захід організували авто ретро союз Ретроград, а також ГО "Харківський автомобільний союз".