Представник родини Бенедикта і Софі Камамбетчер повідомив про те, що у подружжя народився первісток.

"Бенедикт і Софі раді повідомити про поповнення в їх сім'ї: вони стали батьками чудового сина. Ми будемо дуже вдячні, якщо преса не стане докучати новоспеченим батькам, надавши їм можливість насолодитися чудовим часом наодинці з малюком ", - розповів він.

Точна дата народження спадкоємця поки не розсекречена, так само, як і ім'я, яким назвуть новонародженого хлопчика.

Фанати активно обговорюють майбутнє ім'я малюка. Багато хто вважають, що ім'я буде традиційне, тому що зірка серіалу "Шерлок Холмс" поважає британські традиції.

Матеріал по темі: На весіллі найстаріших молодят наречений був в інвалідному візку

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що новини про вагітність дружини Камбербетч, театрального та оперного режисера Софі Хантер, з'явилися в Мережі через кілька місяців після весілля закоханих. Урочиста церемонія одруження відбулася у вузькому колі близьких і друзів пари на острові Уайт, де колись знаходилася літня резиденція королеви Вікторії, в минулому лютому, в День святого Валентина.

Також 13 червня 38-річний актор став кавалером ордена Британської імперії класу CBE (командор). Указом королеви Єлизавети II йому присвоєно орден Британської імперії за заслуги в галузі драматичного мистецтва та благодійної діяльності.