Актор Кіт Харингтон розповів про смерть свого героя в популяному серіалі "Гра престолів". Він заявив, що ні очікував такої розв'язки, але зазначив, що завжди приємно усвідомлювати, що сезон закінчився смертю саме його героя.

Продюсери і сценарист телефільму повідомили йому, що Джон Сноу не повернеться в наступному сезоні.

"Я не читав "Танець з драконами", але читав інші книги Джорджа Мартіна і чув, що це станеться. Більше того, я розумів, що це відбудеться в п'ятому сезоні. Але майже до кінця не усвідомлював, що це трапиться в фіналі і так розбурхає глядачів", - повідомив Харингтон.

Автор книг Джорж Мартін давав фанатам надію на те, що Джон Сноу, якого так обожнюють вони, все-таки виживе, але поціновувачі давно зрозуміли, що книжкова та серіальна версія відрізняються. Саме тому фанати накинулися на автора з питаннями про те, чому серіал показує інші події.

Матеріал по темі: Мілонов просить заборонити "Гру престолів" через сексуальні девіацій

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що заключну десяту серію п'ятого сезону "Ігри престолів" показали вчора ввечері на каналі HBO. Зйомки шостого сезону почнуться в кінці липня 2015 року.