На пам'ятному концерті Кузьми Скрябіна у Львові музиканти групи зробили сюрприз для фанатів. Про це повідомляє Обозреватель.

Гітарист групи Олексій Зволинський розповів, що шукати заміну Кузьмі вони передумали, але в команді з'являться два вокалісти. Замість Андрія Кузьменка пісні виконуватиме лідер рок-гурту O.Torvald Женя Галич і фіналіст "Голосу Країни" Женя Толочний.

Нагадаємо, що свого часу Кузьма допоміг групі Жені Галича переїхати з Полтави до Києва,вони зробили перший поштовх у шоу-бізнесі завдяки йому. А Женя Толочний, незважаючи на те, що був у команді Олександра Пономарьова на проекті, тісно дружив з Кузьмою.

"Вони будуть допомагати нам виконувати пісні Кузьми на концертах в клубах, замовлення у нас вже є. В основному співати буде Толочний, а Галич виступати з нами, коли у нього буде час. Іноді вони будуть виконувати пісні по черзі", - говорить гітарист гурту.

Група буде виступати в клубах і писати альбом пісень, які ще заспівав Кузьма, але не встиг видати. Також друг і продюсер Кузьми, Володимир Бебешко, готує з музикантами "Скрябіна" інший проект.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За його задумом на концертах пам'яті Кузьми, що будуть проходити на стадіонах українських міст, замість нього співатимуть кілька вокалістів - Олександр Положинський, Олег Собчук з групи "Скай", група "Пающіє труси" та співачка Міла Нітіч.

Матеріал по темі: Українці більше слухають Кузьму і не терплять Повалій

Нагадаємо, що під час прес-конференції перед столичним концертом мама артиста Ольга Кузьменко сказала, що найкраще пісні сина виконала Лобода.