Стів Аокі і рок-група Linkin Park випустили нове музичне відео, в якому зіграли медиків, які в 2052 році протистоять смертоносному вірусу, який заразив мільйони.

Знятий Деном Паркером кліп на пісню Darker than Blood відкривається кадрами з Євромайдану.

У кліпі Аокі і фронтмент Linkin Park Майк Шинода складають складні фармацевтичні формули на тлі зомбі-апокаліпсису. Незважаючи на що панує хаос і позірна перемога темних сил, кліп закінчується хеппі-ендом - таємнича дитина дарує музикантам-вченим якусь рятівну технологію.

Матеріал по темі: Британські рокери "Foals" зняли кліп у Києві

Нагадаємо, що внглійская рок-група "Foals" зняла новий кліп на композицію з четвертого альбому "What Went Down" у Києві. Виявилося, що соліст групи родом з України. Денис Шафоростов, уродженець Донецької області, замінив колишнього вокаліста Денні Уорснопа в британській групі "Asking Alexandria".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще