Українська команда "LightMyFire" перемогла у конкурсі арт-інсталяцій на фестивалі Sziget. Про це повідомляє Українська правда.

Інсталяція складається з деревяних фігур Джимі Хендрікса, Чарлі Чапліна, Ейнштейна та Мерлін Монро. Їх прикрасили діодною підсвіткою, яка спалахує від дотику і в темряві. На зворотньому боці автори проекту написали цитати цих особистостей.

"Вони були легендами, геніями свого часу, але і на сьогоднішній день запалюють в людях світло своєю унікальністю, надихають нас своїм талантом та надзвичайним вкладом в музику, мистецтво, культуру та науку всього світу", - каже один з учасників команди Данило.

Цією роботою команда хоче мотивувати людей на спілкування та творчу діяльність.

"Концепція інсталяції полягає в тому, що кожен своїм дотиком може запалити світло в душі іншого.Кожен відвідувач може доторкнутись до легенди та запалити душу, ключ до якої знайти легко - варто лише поділитись своїм теплом", - розповів він.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Матеріал по темі: Фільм "Плем'я" переміг на фестивалі глухонімого кіно

Нагадаємо, що на фестивалі Sziget виступлять вісім українських гуртів - етно-хаос-гурт "ДахаБраха", атмосферний folktronic-гурт "ONUKA", рок гурт "Гайдамаки" та інші.