В Ужгороді Закарпатської області міліція знайшла маленьку дитину, яку саму залишили у закинутому приватному будинку на вулиці Богомольця. Зараз правоохоронці шукають батьків хлопчика.

"Вчора, близько 16-ї години до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 73-річного мешканця міста про те, що із закинутого будинку по вул. Богомольця чути плач дитини", - повідомили правоохоронні органи.

На місце події виїхала оперативна група та фахівці служб у справах дітей.

При огляді будинку міліція знайшла маленького хлопчика. На вигляд йому десь 2-2,5 років. Зараз правоохоронці встановлюють особи покинутої дитини та її батьків.

Хлопчика відвезли до дитячої лікарні. Тут його мають обстежити медики. Потім у разі невдалих пошуків батьків дитини, її передадуть у дитячий будинок.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: У Світловодську дитина випала з вікна і загинула

Ужгородська міліція закликаює громадян і гостей міста звертатись до найближчого відділу, якщо вони побачать де-небудь самотню дитину. Це надасть можливість якнайшвидше встановити особу дитини та батьків.

Нагадаємо, раніше у селищі Кірове в районі Дзержинська знайшли двох дітей у віці до трьох років, які утримувалися в нелюдських умовах, голодували і мерзли. Дітей госпіталізували. Міліція встановила, що їхні батьки - молода пара переселенців з Донецька, які зловживали алкоголем і по кілька днів залишали дітей самих.