На стіні одного з будинків у центрі Києва з'явилася величезне графіті із зображенням героя Небесної сотні Сергія Нігояна.

Про це повідомляє портал Vgorode.

Величезний портрет-начерк поруч зі сквером Небесної сотні намалював художник з Лісабона Олександр Фарто. Також португалець відомий під псевдонімом Уілс.

Художник працює зі стінами старих будинків, де ще збереглася штукатурка. Його стиль передбачає видовбування, висвердлювання і видряпування будівельними інструментами. Найунікальніші його роботи-стіни можна побачити в Москві, Лісабоні, Нью-Йорку та Лондоні.

Киянам також вуличний витвір мистецтва Уілса сподобався.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: "Мій тато герой. Мама сказала, що він уже на небі "- листи дітей на фронт

Надійшло кілька пропозицій назвати на честь Нігояна вулицю або проспект у Києві, повідомляє портал.

Нагадаємо, Герой України Сергій Гагіковіч Нігоян був одним з учасників Євромайдану. 22 січня 2014 його вбили під час протистояння на вулиці Грушевського в Києві.