На офіційному сайті Мінкультури стартувало опитування населення під назвою "Креативна Україна".

Міністерство культури звернулося до українців за допомогою в проведенні заходів, реорганізації та оптимізації роботи відомства та підпорядкованих йому установ, передає прес-служба Мінкульту.

Крім цього, українці можуть запропонувати будь-яку іншу корисну для суспільства ідею або проект на офіційному сайті відомства в рамках опитування "Креативна Україна". Для цього необхідно заповнити коротку анкету з контактними даними і додати свою пропозицію в спеціальне поле із зазначенням її мети, термінів реалізації, ресурсів і способів оцінки її ефективності.

Читайте також: Україна отримала статус "почесного гостя" на міжнародному літфестиваль

При цьому Мінкульт радить вигадникам зважити на важкі фінансові для нашої держави часи, а також обійтися без використання ненормативної лексики в анкеті.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Подати свої заявки з пропозиціями українці зможуть до 1 серпня поточного року. Після цього відомство розгляне внесення ідеї, обговорить їх з експертами і вибере 10 найбільш популярних і реалістичних. В рамках опитування проекти висунуть на суд громадськості. Проголосувати за своїх фаворитів можна буде до кінця вересня. Після цього 5 найпопулярніших ініціатив реалізують спільно з авторами ідей, обіцяє Мінкульт.