Популярний голлівудський актор Джонні Депп в образі Джека Горобця і його колега по фільму "Пірати Карибського моря" Стівен Грем відвідали дітей у лікарні "Lady Cilento" в австралійському місті Брисбейн.

Про це повідомляє Children's Hospital Foundation на своїй сторінці в Facebook.

Артисти прилетіли до хворих дітей прямо на вертольоті зі зйомок п'ятої частини "Піратів Карибського моря".

Джонні Депп розповів, що любить радувати дітей своїм піратським образом, навіть його діти думали, що він працює піратом.

"Я люблю іноді прокрастися в лікарняну палату і здивувати діточок. Як правило таке відвідування перетворюється на дво-, тригодинну імпровізацію, і це дійсно весело. Так я подорожую з капітаном Джеком", - заявив Джонні Депп.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Матеріал по темі: Джонні Депп врятував від смерті своїх собак

Нагадаємо, що п'ята частина популярного фільму "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки" повинна вийти в 2017 році. За сюжетом - капітан Джек Горобець, вичерпавши свою удачу, виявляє, що за ним полює його старий ворог, жахливий капітан Салазар і його примарні пірати.