Пиво із мультиплікаційного серіалу "Сімпсони" Duff, яке п'є у великих кількостях головний персонаж, надійде на прилавки магазинів.

Про це пише Gazeta.ua.

"Представники 21st Century Fox заявили про те, що з наступного тижня пиво Duff офіційно надходить у продаж. Щоправда, спершу воно з'явиться в магазинах Чилі, а потім вже по всьому світу", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Гомер Сімпсон передбачив масу бозона Хіггса до його відкриття

За кілька тижнів напій зможуть спробувати жителі Південної Америки, а у Європі воно з'явиться не раніше 2016 року.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Джеффрі Годсік, начальник відділу продуктів харчування, розповів, що справжнє пиво Duff - преміум якості.

"Воно має ідеальний баланс смаку і свіжості, фруктовий відтінок і навіть трохи карамелі", - сказав він.

Вже зараз Джеффрі впевнений, що багато "ділків" захочуть підробити цей продукт і застерігає потенційних покупців від підробок.

"Я вважаю, що у цього продукту є немаленький потенціал, щоб стати всесвітньо відомим, однак найближчим часом ви ніде не побачите Гомера, який рекламує його. Duff, звичайно ж, виник з мультсеріалу, але на цьому їх зв'язок закінчується. Це - повністю автономний бренд", - підсумував він.