У червні голлівудська красуня Анджеліна Джолі і її дочка Шайло відвідали табір сирійських біженців у Туреччині.

Сьогодні в інтернеті з'явилося відео, яке розповідає про цю важливу і дуже зворушливу поїздку. У рамках візиту актриса відвідала сирійську родину, з якою вже зустрічалася рік тому.

"Коли я вперше зустріла Хало, вони тільки приїхали сюди в якості біженців. Рік потому я вирішила відвідати цю сім'ю зі своєю дочкою Шайло, щоб подивитися, як вони живуть", - розповіла відома актриса.

Читайте також: Анджеліна Джолі зіграє Катерину Велику

Жалісний відеоролик показує умови життя біженців у Туреччині. Зірка розповідає про проблеми сирійців і бере інтерв'ю у місцевих жителів. Періодично в кадрі з'являється маленька Шайло, яка з великим інтересом спостерігає за подіями і спілкується зі своїми однолітками.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі є спецпосланцем ООН з питань біженців. Актриса активно бере участь у благодійних місіях. Зірка часто вирушає з офіційними візитами в табори біженців, щоб поспілкуватися з місцевими жителями і підтримати їх.