Столичні рятувальники п'ять разів виїжджали на ліквідацію загоряння у приватному автотранспорті за останню добу.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"16 липня о 14:55 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що у дворі 5-поверхового житлового будинку по вул. Кіквідзе, 6, в припаркованому автомобілі Peugeot 307 виникла пожежа. Небайдужі громадяни самостійно загасили загоряння до прибуття пожежного підрозділу", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: В Ужгороді пролунали вибухи і згоріли два авто

Ймовірною причиною виникнення пожежі називають коротке замикання в моторному відсіку, проте остаточну причину встановлює слідство.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Наступний виклик надійшов 17 липня о 1:07. У дворі 25-поверхового житлового будинку по вул. Механізаторів, 2, горів автомобіль Lexus.

"На місце виклику негайно прибули бійці 3-й Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилося, загоряння виникло в автомобілі Lexus з подальшим розповсюдженням вогню на розташовані поруч автомобілі Toyota і Seat", - розповіли у Службі порятунку.

Вже о 01:22 пожежу повністю ліквідували. В результаті пожежі згоріло та пошкоджено в автомобілі Toyota моторний відсік та салон автомобіля, лакофарбове покриття, в автомобілі Seat частково пошкоджено лакофарбове покриття, автомобіль Lexus згорів повністю.

Причиною пожежі вважають підпал. Слідство триває.

Останній виклик надійшов о 2:57. У дворі 7-поверхового житлового будинку по вул. Краківська, 4, в автомобілі Opel Corsa виникла пожежа.

"Внаслідок загоряння знищений передній бампер, фари, передня решітка радіатора, моторний відсік та мотор, лакофарбове покриття, салон та частково пошкоджено передні двері і дах", - ідеться в повідомленні прес-служби.

У всіх випадках жертв і постраждалих немає.