Емір Кустуріца прокоментував рішення української влади заборонити його виступ в Україні. 28 липня сербський режисер мав виступити на київському концерті "Любов врятує світ" до тисячоліття від дня гибелі Князя Володимира.

Міністерство культури вирішило заборонити сербу виступ на концерті, але офіційної причини не назвало. За чутками, це рішення прийнято для уникнення протестів проти серба. Кустуріца є відомим шанувальником російської політики.

"Звісно я не пишаюся тим, що мені заборонили в'їзд в Україну. Але я повністю розумію таке рішення. Українська сторона вчинила цілком логічно. Цей день буде дуже важливим для Росії. А Україна обрала шлях відмінний від ідеології Святого Володимира. Українська культура несе в собі антихристиянство", - заявив Емір Кустуріца.

Читайте також: Російський поет Орлуша присвятив вірш збитому Боїнгу

Також режисер прокоментував нещодавні події у Боснії. На його думку, закидання камінням сербського прем'єра у Сребрениці було західної провокацією.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще