Фронтмен гурту "Машина времени" Андрій Макаревич разом з українським гуртом "Гайдамаки" та польським виконавцем Мацеєм Маленчуком записали антивоєнну пісню.

Премьєра пісні відбулась на сайті Радіо 24.

Нова композиція отримала назву "Тільки любов залишить тебе живим". Артисти виконали її трьома мовами – українською, російською та польською. Назву пісні придумав російський музикант Макаревич.

"Пісня "Тільки любов залишить тебе живим" - відповідь артистів на страждання простих людей, цинізм і лицемірство політиків, складну й несправедливу ситуацію, в якій опинилася Україна сьогодні", - повідомляється на сайті.

Ідея пісні виникла на репетиції в студії Мацея Маленчука біля Кракова. До речі, це перший офіційний твір, в якому легендарний співак також грає на саксофоні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Композицію записали на студії ФДР в Києві.

Читайте також: Макаревич присвятив нову пісню "братам, які стали глистами" (відео)

Нагадаємо, Макаревич відмовився співати в Росії і попросив прибрати напис "Машина часу" з афіші фестивалів.