Комісія по розподіленню столичного бюджету ухвалила рішення виділити 41 мільйон гривень на реконструкцію кінотеатру "Жовтень". Остаточне рішення ухвалить Міська Рада на спеціальному засідання, повідомляють у прес-службі Київради.

Віталій Кличко ухвалив рішення щодо реконструкції кінотеатру "Жовтень" 17 січня. Спеціальна комісія обрала компанію-виконавця цього проекту "Житлоінвестбуд-УКБ". Ця компанія буде займатися повною реконструкцією будівлі кінотеатру. Але вартість реконструкції у розмірі 41 млн гривень може бути ухваленою тільки у разі перерахування бюджету на наступний рік.

Пожежа в кінотеатрі сталася 18 жовтня минулого року, в результаті якого будівля повністю втратила дах. Після інциденту мер Києва Кличко створив спеціальну волонтерську групу зі збору коштів на ремонт та відновлення будівлі.

Читайте також: Кличко , як мер, втратив половину своїх прихильників - соціологи

По цій справі столична міліція затримала двох підлітків. Вони у день пожежі намагалися зірвати показ фільму, закинувши у приміщення димові шашки. Зараз розпочату кримінальну справу. Затримані повністю визнали свою провину.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще