Українська співачка Аліна Гросу, яка у новому кліпі на пісню "Не забывай" розбивається на машині та вмирає, під час зйомок насправді ризикувала життям.

Знімальна група відшукала порожню ділянку шосе, на якій не було авто, які завадили б зйомкам. Але потім почали з'являтися машини, і робочий процес довелося зупинити. Дочекались, коли авто проїдуть, а тоді знову почали знімати.

Дівчина була в образі, гнала автомобіль, аж раптом із-за повороту вилетів зустрічний автомобіль. Співачка ледь встигла ухилитися. Втрата контролю на мить могла б обернутися трагічно.

За словами співачки, у реальному житті вона б ніколи не зробила такого.

"Це один з кліпів, в якому, по-перше, справді довелося задіяти акторську гру. По-друге, я їду на машині, хоча для мене це найскладніше в житті", – розповідає Гросу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Читайте також: Продюсер французької ZAZ зняв кліп українській співачці (відео)

За словами режисера Олександра Солохи, вони взяли сюжет від Амброза Бірса. Дівчина після розриву стосунків швидко їде трасою, і з'являються певні знаки. Спочатку у лобове скло вривається чорний ворон. Перш ніж машина вріжеться, час зупиняється. Тут починається кульмінація: душа вилітає з тіла дівчини і "переглядає", що буде. Бачить, як хлопець одягає обручку, освідчується.

Душа повертається в тіло, і героїня викидається з машини за секунди до удару.