У мережі поповзли чутки, що російська співачка Наташа Корольова знаходиться у цікавому положенні.

Такий висновок зробили шанувальники виконавиці, після того як вона опублікувала в Instagram загадковий малюнок із не менш загадковим підписом.

"В очікуванні дива!!! #магіялюбові # Наташа Корольова", - підписала зображення співачка.

Фанати одразу ж зробили висновок, що вона вагітна. І почали навперебій поздоровляти її в коментарях із довгоочікуваним поповненням у родині.

"Наталочка, вітаю з вагітністю, дорога!!! Дуже радий за вас із Сергієм!!" - написав один із користувачів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Що за метелики? Вагітна???? ух тииии!!!! вітаю!!!!!!!!", - приєднався інший.

Однак версію із можливим цікавим положенням 43-річної Корольової підтримали не всі. Деякі шанувальники впевнені: мова йде про нову пісню або концерт у Кремлі.

Варто відзначити, що незважаючи на немолодий вік, співачка та її чоловік Тарзан не втрачають надію завести другу дитину.

Про це Корольова неодноразово казала в інтерв'ю і навіть зізналася: проходила курс лікування і підсаджувала яйцеклітину. Проте всі зусилля подружжя були марними.

Нагадаємо, у Наташі й Тарзана є 15-річний син Архип. І на нього покладають великі надії.

"З кожним роком, коли ти стаєш старшим і старшим, надії на те, що ти знову будеш мамою, залишається все менше. Тому тепер моє завдання - стати заводною бабулькою. Я хочу, щоб у мене було багато онуків", - розповіла Корольова.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Шейк народила Куперу первістка.