Сьогодні, 21 березня, російські силовики затримали в Москві відомого українського журналіста, кореспондента УНІАН Романа Цимбалюка. Разом з ним затримали і аспіранта МДУ, який вивісив над російським університетом прапор України в день третьої річниці окупації Криму.

Затриманя відбулось під час інтерв'ю Цимбалюка з аспірантом. Російські поліцейські забрали у журналіста його документи.

Про це повідомив сам журналіст на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Ми знайшли героя Захара, який вивісив Український прапор над МГУ в день третій ножовщини анексії Криму. Прекрасне інтерв'ю закінчилося приїздом поліції. Забрали мої документи. Чекаємо приїзду начальника поліції МДУ. Виявляється, є і така поліція", - написав він.

Пізніше Цимбалюк опублікував відео затримання московськими силовиками.

Нас задержали, везут в местное отделение полиции проверять "законность" съёмки. Первый раз в жизни в машине полиции :) Не сработала аккредитация МИД РФ. Говорят, что мы выкрикивали лозунги, а может и проводили "митинг".

Posted by Roman Tsymbaliuk on Tuesday, 21 March 2017

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, український журналіст Роман Цимбалюк довів ватажка терористичної організації "ДНР" Дениса Пушиліна до істерії.