Бойовики продовжують порушувати "режим тиші" провокаційними обстрілами. Найбільше страждає Маріуполь.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

"Найбільшу вогневу активність противник проявляв біля Маріуполя. З мінометів калібру 82мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по позиціях наших військ у районі Красногорівки", – написали у Штабі.

Також, під вогонь бойовиків потрапили пункти біля Павлополя і Водяного. Вони використовували гранатомети і кулемети. Мар'їнка обстрілювалася з гранатометів і стрілецької зброї. Снайпери працювали по Новотроїцькому, Красногорівці і Водяному.

На Донецькому напрямку противник катував Авдіївку з мінометів, гранатометів і кулеметів. Під ворожий вогонь також потрапили Піски.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За минулу добу зафіксовано 29 обстрілів. Українські захисники не велися на провокації ворожих сил. Постраждали двоє воїнів.

Як раніше повідомляв инфомрационный портал "Знай.ua", 5 квітня ворог стріляв 54 рази.