Світова легенда музичної сцени Елтон Джон 25 березня святкує ювілей – 70-й день народження. У його доробці є велика кількість хітів, але п'ять композицій співака користуються особливою популярністю.

За 50 років своєї музичної кар'єри музикант продав понад 250 мільйонів платівок . Елтон Джон посідає 49-е місце в рейтингу найвидатніших співаків за версією авторитетного журналу Rolling Stone. Його ім'я увіковічнили в Залі слави рок-н-ролу.

Елтон Джон удостоєний великою кількістю міжнародних музичних премій, серед яких статуетки Греммі. Він отримав навіть Оскар за композицію Can You Feel the Love Tonight для мультфільму "Король Лев".

Співак носить звання Лицар-бакалавр і кавалера ордена Британської імперії.

Його музика та композиції завжди актуальні, незважаючи на зміни у смаках музичних шанувальників. Сам Елтон є найуспішнішим рок-виконавцем не лише Великобританії, а й всього світу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, легендарний рок-гурт випустив кліп у незвичному форматі. За подіями на відео можна спостерігати з будь-якого кута.