У середу, 10 травня, відбудеться матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів, у якому зустрінуться мадридські Атлетіко та Реал.

У першому поєдинку на своєму полі Королівський клуб завдяки хет-трику Кріштіану Роналду розгромив Матрацників із рахунком 3:0.

Пряму трансляцію другого матчу між Атлетіко й Реалом у 1/2 фіналу Ліги чемпіонів дивіться в Україні на телеканалах Футбол 2 та НЛО TV. Початок поєдинку о 21:45.

Нагадаємо, що матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів Атлетіко - Реал пройде 10 травня в Мадриді на стадіоні Вісенте Кальдерон.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що у майбутньому протистоянні Атлетіко й Реала букмекери не бачать очевидного фаворита.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Фото: Getty Images