У суботу, 8 квітня, в центральному матчі 31-го туру іспанської Прімери відбудеться мадридське дербі - Реал на своєму полі прийме Атлетіко.

На думку авторитетних букмекерських організацій, фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу підопічних Зінедіна Зідана з коефіцієнтом 1,77. Можливий успіх гостей тут оцінюється вище - 4,56. Нічийний результат - 3,7.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Вершкових практично ідентичний коефіцієнт - 1,78. Вікторія Матрацників тут оцінюється трохи нижче - 4,5, а ось нічия - 3,8.

У матчі першого кола Кріштіану Роналду відзначився хет-триком у воротах Атлетіко, фото Getty Images

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Реалу - 1,8, перемога Атлетіко - 4,33, нічия - 3,6.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в центральному поєдинку 28-го туру німецької Бундесліги Баварія - Боруссія Д букмекери ставлять на перемогу мюнхенців.