Головний тренер Динамо Сергій Ребров підбив підсумки поєдинку з Зорею, в якому його команда здобула мінімальну перемогу (1:0):

"Думаю, це був один з найбільш видовищних матчів чемпіонату, незважаючи на те, що рахунок всього 1:0. Обидві команди показали в першу чергу боротьбу на футбольному полі. Так, можна забивати багато голів, але головне - глядачі повинні бачити азарт, бачити енергію. Думаю, сьогодні футболісти це показали.

Ротація на воротарської позиції? Хто проявляє себе краще, той і грає. Це стосується всіх позицій, не тільки голкіперів. У нас немає недоторканних гравців, хто краще, той і грає. Так було і раніше, так було з Шовковським.

З чим пов'язана результативність Гармаша? З його роботою на футбольному полі. Він працював на команду і залишив всі сили на футбольному полі. Так відбувалося і в попередніх іграх - він грає, забиває голи, дійсно, працює на команду. Зараз він став більше забивати, ми це відзначаємо і сподіваємося так буде і далі "- сказав Ребров.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua публікував короткий відеоогляд матчу Зоря - Динамо.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Фото: офіційний сайт Динамо