Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв до кінця року почати процедуру формування патрульної служби ще в 24 містах, в доповнення до тих, де вона вже працює.

Про це він заявив, виступаючи з публічним звітом:

"Три міста побачили перших патрульних поліцейських: Київ, Львів та Одеса. Наступною 26 вересня стартує поліція в Харкові. Потім до кінця року в грудні місяці поліцейські вийдуть на вулиці в Миколаєві, Дніпропетровську, Ужгороді, Мукачевому, Луцьку та Хмельницькому. До кінця року почнеться процес формування нової поліції, відбору та навчання в Тернополі, Херсоні, Чернівцях, Сумах, Чернігові, Вінниці, Івано-Франківську, Полтаві, Краматорську, Слов'янську, Сєвєродонецьку, Рівному, Черкасах, Кіровограді, Запоріжжі, Кривому Розі, Маріуполі ", - повідомив міністр .

Читайте також: Поліція не наказує порушників ПДР лише по фотографіях від громадян

Також він повторив, що на трасі Київ-Житомир з'явиться дорожня поліція, а потім - Київ-Львів і Київ-Харків.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

"Ще цього року ми представимо нових дільничних поліцейських. Це ті дільничні міліціонери, які будуть набрані заново і перепідготовлені. Крім того, ми побачимо до кінця року нові модернізовані поліцейські ділянки замість старих пострадянських райвідділів міліції", - додав Аваков.

Нагадаємо, що львівська і одеська поліція ще не пропрацювали і тижня. Київська - працює другий місяць.