Сьогодні, 18 листопада, в Києві почалося тестування міліціонерів, які хочуть працювати в новій Національній поліції столиці та області.

До середини грудня переатестацію повинні пройти більш 12 тисяч кандидатів.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook член колегії МВС, нардеп Антон Геращенко.

"Той з колишніх міліціонерів, хто не захотів проходити тести і співбесіду - назавжди втрачає можливість переходу в Національну поліцію. Той, хто був начальником, за підсумками тестів і співбесід, може виявитися повною бездарністю. І навпаки, простий опер або слідчий, показавши високий рівень знань і професіоналізму, зможе претендувати на займання керівних посад", - зазначив Геращенко.

Найближчим часом також буде оголошено збір інформації про правопорушення з боку керівних співробітників міліції, щоб їх не було перепризначено в Національну поліцію.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Читайте також: Шеф львівської поліції Юрій Зозуля пішов на підвищення

Нагадаємо, з 7 листопада 2015 року в Україні замість міліції розпочала роботу Національна поліція.

Правоохоронці нової структури мають можливість використовувати посвідчення, печатки, логотипи та емблеми міліції та Міністерства внутрішніх справ України до 31 грудня 2016 року.